Головна » 2021 » Вересень » 2 » ДЕНЬ ЗНАНЬ У 31 ШКОЛІ
15:49
ДЕНЬ ЗНАНЬ У 31 ШКОЛІ

День знань – свято книг, квітів, друзів, усмішок, хвилювань!

Це відчувалось під час урочистостей на святковому  майданчику  СЗШ №31. Лунала музика, звучали українські пісні, що зачіпали за душу кожного, а обличчя всіх присутніх  (учнів, вчителів,батьків,  гостей) сяяли усмішками.

До здобувачів освіти звернулись з вітальними словами директор закладу Тетяна Коваленко та почесний гість школи, депутат Кам’янської міської ради Олександр Лукашов, що був присутній на святі. Він наголосив на значимості освіти в житті кожної сучасної людини, висловив віру в подальший успіх  закладу, який поступово виходить на новий рівень, обираючи своїм головним вектором розвитку – STEM освіту. Підтвердженням цього є народження нової шкільної традиції – закладення STEM-алеї.  Зворушливо було дивитись, як першокласники та десятикласники разом з Олександром Олександровичем дбайливо висаджували перші саджанці на цій алеї.

Потім свято продовжувалося в класах. Несподіваним сюрпризом для першокласників стали яскраві подарунки від нашого гостя – набори для розвитку творчих здібностей.

А перший урок « З Україною в серці» надихнув всіх школярів на плідну роботу та нові звершення, що прославлять нашу державу, яка відмічає 30-річний ювілей своєї незалежності.

Переглядів: 190 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar