Головна » 2021 » Червень » 1 » ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МІСТА КАМ’ЯНСЬКЕ
15:29
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МІСТА КАМ’ЯНСЬКЕ

«В цей перший літній день по всій Землі

День захисту дітей святкують люди!»

Такими словами розпочалося свято до Міжнародного дня захисту дітей в комунальному закладів «Спеціальний дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) №12 "Сонечко" Кам’янської міської ради (дир. Кравченко Н.Г.). Свято традиційно відзначається із запрошенням гостей, подарунками, веселощами та іграми. Напередодні депутат обласної ради Кошляк Михайло Анатолійович допоміг у ремонті туалетної кімнати групи для дітей з інтелектуальними порушеннями. Завдяки турботі депутата Чередник Тетяни Володимирівни у садок завезли пісок.  А сьогодні зі смаколиками, вітамінами та іграшками для піску завітала депутат міської ради Попова Анжела Володимирівна, яка також допомогла придбати стіл для харчоблоку. На святі панував веселий настрій: діти жваво закликали тепло та літечко піснями, танцями, руханками. Разом з пустуном Карлсоном та Фрекен Бок грали у цікаві ігри. Серця дорослих розтанули від дитячих посмішок.

Святом «Дитячий ЛЕГО-грай – весело відпочивай» відзначили День захисту дітей у НВК №25 «Волошка» (дир. Кульчиковська Т.О.) Дітям та гостям дуже сподобалось яскраве, різнокольорове веселе святкове дійство.

У ДНЗ-ЦРД №31 «Барвінок» (дир. Дарадан Тетяна Миколаївна, депутат міської ради) цього дня вихованці могли проявити свої таланти, адже розваги в закладі були на будь-який смак.

У всіх закладах  цей день був сповнений гарним настроєм, яскравими фарбами, посмішками. Педагоги привітали кожного малюка. Дитинство - це чудова пора, так нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їх підтримку і захист від усіх життєвих негараздів. Хочеться, щоб кожен день у році був днем надійного захисту наших дітей, найдорожчого скарбу кожної людини…

Тож хай наші діти зростають у мирі і буде дитинство їхнє щасливим!

Переглядів: 220 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar