Головна » 2020 » Січень » 27 » ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ НА БАЗІ НВК№ 26
11:27
ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ НА БАЗІ НВК№ 26

22.01.2020  - День Соборності України. Учасники освітнього процесу НВК № 26 відзначили його Святом Єднання. У формі літературно-музичної композиції згадали героїчні, трагічні та оптимістичні сторінки історії українського народу. Учасники свята визначили, що об’єднує українців і чому важливо зберігати свою національну ідентичність. Запрошені на свято гості – учні та викладачі ДМШ № 6 (ансамблі домристів та гітаристів) - познайомили присутніх з народними інструментами та виконали музичні композиції «Віночок українських пісень» та «Від Києва до Лубен». Дівчатка 8-А та 9 А, Б класів: Рябіченко Аліса, Терещенко Таїсія, Шестак Евеліна, Круголь  Жанна, Петруха Ксенія - прикрасили свято гарним таночком.

Також були проведені тематичні інформгодини в класах, звучала радіогазета, відбувся перегляд фільму «Шляхами героїв», створено стенд, книжкові ілюстровані виставки до Дня Соборності.

Закінчилося свято відтворенням традиційного ланцюжка єднання. Наша історична пам’ять, вірність ідеям соборності – це найкраща шана усім борцям за територіальну цілісність України.

   

Переглядів: 206 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar