Головна » 2019 » Січень » 22 » ЦІКАВО. АКТУАЛЬНО. КОРИСНО.
14:23
ЦІКАВО. АКТУАЛЬНО. КОРИСНО.

На виконання Указу Президента України від 13.10.2015р. № 580/2015 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки», з метою атвивізації національно-патріотичного виховання 17 січня 2019 року на базі КЗ «Будинок творчості дітей та юнацтва» Кам’янської міської ради пройшло засідання педагогічної ради на тему: «Системність роботи з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в КЗ БТД та Ю». В роботі педради взяли участь запрошені: Качуровський Олег Миколайович – голова Кам’янської міської організації «Союз ветеранів Афганістану» та Лотоцький Анатолій Остапович – заступник директора з військово-патріотичного виховання КЗ «СЗШ № 18»; керівник гуртка «Юний рятувальник-захисник» (за сумісництвом).

В залі була представлена фотоекспозиція «Іловайськ», розпочато засідання педагогічної ради відеороликами  «Україна – це ти» та «Шлях додому».  З презентаційною доповіддю «Першочергова увага до патріотичного виховання молоді під час гурткової роботи в закладі позашкільної освіти» виступила заступник директора Розумна В.М., яка детально зупинилася на системній роботі закладу з національно-патріотичного виховання; Лотоцький А.О. поділився ефективними прийомами виховання учнівської молоді в гуртку «Юний рятувальник-захисник». Не менш цікавою була співдоповідь керівника гуртка Марченко О.А. з питання «Національно-патріотичного виховання засобами декоративно-ужиткового мистецтва».

Слово було надано голові Кам’янської міської організації «Союз ветеранів Афганістану» Качуровському О.М., який зупинився на державотворчих процесах, що відбуваються в Україні і наголосив на необхідності вирішення проблеми виховання національно свідомих громадян, патріотів своєї Батьківщини. Підсумовуючи плідну співпрацю з закладом, Олег Миколайович вручив Подяку педагогічному колективу КЗ «БТД та Ю» КМР за багаторічну діяльність, спрямовану на патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Майстер-класи з виготовлення оберегів: «Сестра милосердя» - лялька-мотанка (керівник гуртка Марченко О.А.) та «Коза-дереза»(керівник гуртка Никонорова Г.В.) продовжили педагогічну раду. Педагоги та гості доклали тепло своїх рук до оберегів, які будуть направлені воїнам АТО. Кульмінацією засідання педагогічної ради став воркшоп «Прийняття на слух азбуки морзе» (керівник гуртка Тригуб О.А.) та «Попади в ціль» – елементи гри «Лазер-таг» (керівник гуртка Кузнєцов Д.В.).

Переглядів: 410 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar