Головна » 2019 » Червень » 26 » БАЛ МЕДАЛІСТІВ
07:28
БАЛ МЕДАЛІСТІВ

25 червня відбулися загальноміські урочистості з нагоди вручення золотих та срібних медалей випускникам 2019 року. Формат цьогорічного проведення заходу департаментом з гуманітарних питань було змінено на бальну церемонію, тож випускники були не пасивними глядачами, а активними учасниками церемонії. Зміна формату свята вимагала і нового місця проведення. Тож, замість зали міської ради, урочистості пройшли в розкішному фойє Нової сцені театру імені Лесі Українки, яке якнайкраще відповідало вишуканій атмосфері світського балу.

Золоті та срібні медалі разом зі свідоцтвами про повну загальну середню освіту випускникам вручали міський голова Білоусов Андрій Леонідович та директор департаменту Онищенко Тетяна Яківна. Серед почесних гостей, що завітали на бал медалістів, були заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Завгородня  Тетяна Жоржівна та Гаркуша Валерія Валеріївна.

Випускники-медалісти (всього 31 випускник) в ході балу не лише пройшлися урочистою ходою святковою залою театру, а й були залучені до майстер-класу з віялового етикету, двічі закружляли у вальсі, а наприкінці балу разом з очільником міста випустили повітряні кульки у червневе небо Кам’янського, даючи старт випускним вечорам, що мали в цей день пройти в усіх закладах загальної середньої освіти.

Ще одним цьогорічним нововведенням урочистостей з нагоди вручення медалей було запрошення на бал випускників-переможців конкурсу шкільних вальсів. Команди трьох закладів-лідерів у вальсових перегонах (СЗШ№23, 30, академічного ліцею №15) отримали від міського голови сертифікати на 6 000 гривень і мали нагоду станцювати свій вальс перед усіма присутніми  на міському балі.

Приємним бонусом для цьогорічних медалістів, крім, звичайно, самої участі у балі, стане те, що фотосвітлини заходу прикрасять десять білбордів, що незабаром  з’являться у різних районах міста. 

                        

Переглядів: 330 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar