Головна » 2019 » Червень » 3 » АВІАМОДЕЛІСТИ БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА М. КАМ’ЯНСЬКЕ ЗНОВУ ПЕРШІ!
12:23
АВІАМОДЕЛІСТИ БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА М. КАМ’ЯНСЬКЕ ЗНОВУ ПЕРШІ!

Вихованці  комунального закладу «Будинок творчості дітей та юнацтва» Камянської міської ради здобули престижні перемоги в обласних змаганнях з авіамодельного спорту.

25-26 травня у м. Дніпро на аеродромі «Кам’янка» відбувся Відкритий Чемпіонат  Дніпропетровської області з авіамодельного спорту «Mirozdanie Aeromodelling Days». Авіамоделіст Кіященко Іван здобув І  місце в особистій першості у класі вільнолітаючі та радіокеровані моделі.

30 травня 2019 року у м. Дніпро пройшли Відкриті змагання з метальних планерів на Кубок Федерації авіамодельного спорту Дніпропетровської області  «Dream Wings Open», на яких Сковородка Олександр та Кіященко Іван (вихованці авіамодельного гуртка БТД та Ю) вибороли перші місця.

Підуст Володимир Іванович, керівник гуртка «Вільнолітаючі авіамоделі» БТД та Ю та тренер переможців, показав власний приклад, взявши участь у змаганнях на особистий залік серед дорослих авіамоделістів, посівши  ІІІ місце. 

Приємно зазначити, що організатори змагань підготували переможцям в якості призів сучасні квадрокоптери, якими із захопленням користуються юні авіамоделісти Будинку творчості дітей та юнацтва.

              

Переглядів: 298 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar