Головна » 2021 » Вересень » 16 » АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ В ОСВІТНЬОМУ-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ
15:00
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ В ОСВІТНЬОМУ-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Сьогодні, 16.09.2021, під головуванням директора департаменту з гуманітарних питань Кам`янської міської ради Тетяни Яківни Онищенко відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти. До освітянської громади завітав керівник Дніпропетровського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Буря Євген Олександрович. Спільно з представниками відповідного комітету висловив слова вдячності керівникам, педагогам, здобувачам освіти міста за популяризацію фізичного виховання та спорту серед учнівської молоді та нагородив за вагомий внесок у розвиток даного напряму подяками Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України педагогів та керівників ЗЗСО № 21, 25, 30, 40.

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності шкіл: аналіз підготовки закладів освіти до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період, результати участі випускників міста у ЗНО-2021 та аналіз складання навчальних планів, про стан забезпечення ЗЗСО підручниками, про підсумки літнього оздоровлення у 2021 році. Зокрема, у виступах працівників департаменту йшлося про дотримання вимог Санітарного регламенту, нові підходи в організації харчування дітей відповідно до Постанови КМ № 305, про дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти та необхідності проведення заходів з пожежної безпеки, забезпечення прозорості діяльності закладів та оприлюднення на сайтах шкіл фінансової звітності. На нараді приємним моментом став виступ керівників закладів позашкільної освіти «Якісна позашкільна освіта у громаді: вимоги та виклики сучасності», що надало можливість окреслити траєкторії  співпраці ЗПО та ЗЗСО.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

Переглядів: 196 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar