Головна » 2021 » Лютий » 1 » 28 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КОНСТРУКТОРА LEGO
09:35
28 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КОНСТРУКТОРА LEGO

Конструктори дозволяють розвивати творчу уяву. Ігри з конструктором LEGO дають необмежений простір для реалізації найнезвичайніших фантазій і проектів.

Робота з елементами конструктора дозволяє розвивати у дитини дрібну моторику, уважність, посидючість, терпіння, уяву, фантазію, а успішне завершення процесу - підвищення самооцінки.

У п'ятницю, зимового 29 січня 6 учасників проєкту «Сприяння освіті» нашого міста: ЗДО: №12«Сонечко», №22 Казкова країна», №24 «Казка», №38 «Пізнайко», №45«Краплинка», НВК №25 «Волошка»

приймали участь у ZOOM-зустрічі, присвяченій фестивалю гри, навчання та натхнення «Play Fest 2021», тема якого – «Книга, що оживає».

Спікери фестивалю Play Fest 2020 надали реальну можливість у форматі дистанційного перегляду привітати колег - учасників з усіх куточків України. Кожен заклад презентував свій «Play Book», поділився родзинками. Приємно було поспілкуватися та плідно комунікувати кураторам закладів один з одним та з Оленою Шуляк, куратором Дніпропетровської області. Цікаві роботи та цінний досвід надихають на нові, цікаві, позитивні ідеї та проекти. А несподівані рішення додають сили на їх втілення. Вперед до нових успіхів!!!

Переглядів: 197 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar