Головна » Статті » Дошкільні навчальні заклади » Новини дошкільної освіти

ОЧІКУВАНЕ ВИДАННЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ" ОТРИМАНО!!!

На сторінках видання:

- загальні вимоги до організації харчування дітей;

- норми харчування дітей;

- хімічний склад та енергетична цінність продуктів;

- особливості приготування страв;

- рекомендації щодо:

- складання примірного двотижневого меню та картотеки страв;

- оформлення меню-вимоги та визначення виходу страв;

- зберігання та оброблення продуктів.

Також корисними для дошкільників стануть:

- посадові та робочі інструкції працівників;

- примірні двотижневі меню;

- картотека страв з детальним описом технології приготування кожної страви;

- орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню з картками-розкладами страв та таблицями виконання норм харчування.

Відповідно до пункту 4.30 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах включення до асортименту нових продуктів та страв проводиться тільки за умови отримання позитивного висновку Міністерства охорони здоров’я України. Усі картки-розклади страв, подані в методичному посібнику, пройшли спеціальну експертизу на відповідність наведених у них технологічних процесів вимогам чинного законодавства та безпеки життя і здоров’я дітей. Позитивні експертні висновки надано ДП «Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування» МОЗ України та Національним університетом харчових технологій.

Чекайте на цю книгу та працюйте за нею!

Категорія: Новини дошкільної освіти | Додав: pula (15.04.2014)
Переглядів: 1363 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar