Головна » Статті » Дошкільні навчальні заклади » Новини дошкільної освіти |
ОЧІКУВАНЕ ВИДАННЯ "ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ" ОТРИМАНО!!! | |
На сторінках видання:- загальні вимоги до організації харчування дітей; - норми харчування дітей; - хімічний склад та енергетична цінність продуктів; - особливості приготування страв; - рекомендації щодо: - складання примірного двотижневого меню та картотеки страв; - оформлення меню-вимоги та визначення виходу страв; - зберігання та оброблення продуктів. Також корисними для дошкільників стануть: - посадові та робочі інструкції працівників; - примірні двотижневі меню; - картотека страв з детальним описом технології приготування кожної страви; - орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню з картками-розкладами страв та таблицями виконання норм харчування. Відповідно до пункту 4.30 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах включення до асортименту нових продуктів та страв проводиться тільки за умови отримання позитивного висновку Міністерства охорони здоров’я України. Усі картки-розклади страв, подані в методичному посібнику, пройшли спеціальну експертизу на відповідність наведених у них технологічних процесів вимогам чинного законодавства та безпеки життя і здоров’я дітей. Позитивні експертні висновки надано ДП «Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування» МОЗ України та Національним університетом харчових технологій. Чекайте на цю книгу та працюйте за нею! | |
Переглядів: 1650
| |
Всього коментарів: 0 | |