Головна » 2019 » Березень » 26 » ЗУСТРІЧ УЧНІВ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ АТО “ПАТРІОТ - 2015”
10:55
ЗУСТРІЧ УЧНІВ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ АТО “ПАТРІОТ - 2015”

Напередодні весняних канікул  на базі КЗ СЗШ № 23 відбулась зустріч учнів 7-8 класів школи з представниками міського обєднання ветеранів АТО Патріот - 2015 Ткаченко Іриною Петрівною та Самойловичем Олександром Олексійовичем.  Школярі підготували для шановних гостей виступ, у який вклали всю душу та енергію. На сцені можна були побачити і почути як патріотичні пісні у виконанні учениці  7 класу Нашиби Марії, так і патріотичні вірші увід учениці 8 класу Литовченко Анастасії. А також  відеоматеріали про героїв АТО, які були представлені учнями школи.

Розчулені гості в свою чергу розповіли дітям історії життя та подвигів своїх синів, які віддали країні найдорожче – власне життя.

Ані діти, ані гості не могли стримати сліз, бо розповіді були сповнені болю втрати і духу патріотизму. Наприкінці свого виступу, гості подарували нашій школі символ організації “Патріот 2015”, та зробили спільне фото з учнями.  Після виступу діти мали можливість задати гостям питання.  Загалом зустріч пройшла в дуже душевній атмосфері, учнів школи запросили завітати у гості до офісу організації “Патріот 2015”, де вони зможуть більше дізнатися про подвиги своїх співгромадян, які захищали і продовжують захищати мирне небо над Україною.

Не можна переоцінити  важливість таких зустрічей для виховання в дітях справжніх патріотів.

            

Переглядів: 318 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar