Головна » 2019 » Лютий » 18 » ЗАВЕРШЕННЯ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ» В НОМІНАЦІЇ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»
13:05
ЗАВЕРШЕННЯ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ» В НОМІНАЦІЇ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

13-15 лютого 2019 року на базі Дніпровської академії неперервної освіти та Ліцею митно-податкової справи з посиленою військово - фізичною підготовкою при Університеті митної справи та фінансів відбувся другий етап ІІ туру конкурсу «Учитель року»  в номінації «Захист Вітчизни». В конкурсі взяли участь 7 конкурсантів, переможців зонального обласного етапу конкурсу. За результатами конкурсних випробувань І місце виборов Лоза Сергій Михайлович, заступник директора з військово-патріотичного виховання НВК гімназії №11, вчитель предмету «Захист Вітчизни» СЗШ №18. Фахове журі оцінило конкурсантів згідно вимог та  зазначило, що учасники Конкурсу ретельно підготувалися до участі в ньому, проявили свої творчі здібності, індивідуальність  та педагогічний професіоналізм.

Вітаємо переможця! Бажаємо успішно підготуватися та представити Дніпропетровську область на Всеукраїнському етапі конкурсу «Вчитель року»,  який відбудеться в  березні 2019 року у м. Суми.

 

 

      

Переглядів: 337 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar