Головна » 2020 » Вересень » 11 » ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ І СТУПЕНЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
15:40
ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ І СТУПЕНЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

11 вересня 2020 року на базі гімназії №39 відбулося робоче засідання творчої групи заступників директорів закладів освіти, які відповідають за організацію освітнього процесу в початковій школі, у формі «круглого столу». На засідання були винесені питання:

1.Вироблення єдиних вимог щодо ведення класних журналів в початковій школі відповідно до наказу  МОН від 02.09.2020 року № 1096 «Про внесення змін до методичних рекомендацій щодо заповнення Класного журналу учнів початкових класів Нової української школи».

2.Про роботу закладів освіти на І етапі обласного науково-педагогічного проекту «Педагогічні стратегії розвитку самоефективної особистості в освітньому просторі НУШ»

На початку роботи методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Тетяна Коваленко акцентувала увагу на необхідності вироблення єдиних підходів до ведення класних журналів в закладах загальної середньої освіти міста.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів початкових класів Галина Одинцова доповіла про зміст вебінару з пілотними школами щодо організації навчального процесу, який був організований Інститутом розвитку освіти, де головним питанням було ведення класних журналів початкової школи.

В ході обговорення були прийняті єдині вимоги щодо ведення класних журналів.

Також були обговорені  завдання концептуально-діагностичного етапу обласного науково-педагогічного проекту «Педагогічні стратегії розвитку самоефективної особистості в освітньому просторі НУШ».

Учасники зібрання привітали Галину Одинцову з отриманням свідоцтва про підвищення кваліфікації за фахом «Педагогічні працівники, що можуть здійснювати супервізію».

Переглядів: 211 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar