Головна » 2020 » Лютий » 14 » ЗАСІДАННЯ МІСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КЛУБУ "МАЙСТЕРНЯ УСПІХУ" «ФОРМУВАННЯ ПАРТНЕРСЬКИХ ВЗАЄМИН ІЗ БАТЬКАМИ ЗДОБУВАЧІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»
15:42
ЗАСІДАННЯ МІСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КЛУБУ "МАЙСТЕРНЯ УСПІХУ" «ФОРМУВАННЯ ПАРТНЕРСЬКИХ ВЗАЄМИН ІЗ БАТЬКАМИ ЗДОБУВАЧІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

Директори закладів дошкільної освіти, які атестуються в черговому циклі атестації у 2020 році, звітують про свою роботу, діляться досвідом з педагогами міста.

Про прийняття управлінських рішень на основі конструктивної співпраці учасників освітнього процесу, взаємодії закладу дошкільної освіти з місцевою громадою наголосила у своєму виступі заступник начальника відділу освіти ДзГП Попова Ю.П. та надала аналітичну інформацію про хід атестації директорів ЗДО у 2020 році.

Директор ДНЗ №9 «Жар-птиця» Корж Л.Й. визначила активну виховну позицію колективу закладу відносно здорового способу життя підростаючого покоління, осмислення гостроти заявленої проблеми для суспільства, конкретної сім’ї та кожної людини.

Директорів, вихователів-методистів, інструкторів з фізичної культури, які були учасниками заходу, привітали вихованці візиткою «Територія щасливого дитинства». (музичного керівника Нестулей І Ф.) У рамках впровадження  STREAM-освіти інструктор з фізичної культури Клочко Т.Ф презентувала інноваційну форму роботи з батьками «Геокешинг в дитячому садку», а задоволення та позитивні емоції отримали батьки та діти - учасники розваги «Мама, тато і я – спортивна сім’я, я здоров’я бережу сам собі допоможу».

Цікавинкою для батьків та педагогів став аукціон знань про здорове харчування, дегустація блюд, напоїв  «Перлинки для здорової дитинки», робота фітобару „Цілющі краплини”. Вихователь-методист Нельженко Н.Г., сестра медична старша Бондар О.І., вихователь Бутилка О.М.  презентували страви, рецепти до них, надали корисні поради що потрібно врахувати для збалансованого харчування дітей. Вихователь Москаленко Т.О. презентувала виставку творчих робіт дітей та батьків: «Здорова родина – здорова дитина». В Батьки висловили своє бачення як виростити здорову дитину, бути прикладом для своїх дітей. На психологічні гостини «Батьківство в радість. Крок за кроком до здоровя» запросила Стасовська С.І. практичний психолог закладу: цікаві ігри, корисні поради, рекомендації отримали батьки з приводу психологічного здоров’я дітей.

В теоретичній частині було опрацьовано лист МОН від 12 грудня 2019 р. № №1/9-765 «Щодо організації медико-педагогічного контролю на заняттях з фізкультури в закладах дошкільної освіти».

Очікуваний результат: здорові та успішні випускники дошкільного закладу, які ведуть здоровий спосіб життя, досягають успіхів у шкільному навчанні, будують позитивні стосунки з навколишнім світом, впевнено почуваються у житті.

Переглядів: 249 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar