Головна » 2020 » Лютий » 24 » ЗАСІДАННЯ МІСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КЛУБУ «МАЙСТЕРНЯ УСПІХУ»
09:53
ЗАСІДАННЯ МІСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КЛУБУ «МАЙСТЕРНЯ УСПІХУ»

20 лютого 2020 року в ДНЗ–ЦРД №1 «Ясочка» (дир. Альохіна О.І.). для практичних психологів та директорів ЗДО педагогічний колектив презентував роботу по впровадженню комплексного  мультисенсорного підходу в освітньо-виховному процесі.

На початку засідання заступник начальника відділу освіти департаменту з гуманітарних питань міської ради Попова Ю.П. висвітлила одну з актуальних тем сьогодення «Роль адміністрації у налагодженні системи роботи з адаптації та інтеграції здобувачів дошкільної освіти до освітнього процесу».

Постнікова С.В. – практичний психолог, провела відкриті заняття в темній сенсорній кімнаті із дітьми старшого дошкільного віку групи загального розвитку з використанням елементів ігрового тренінгу та казкотерапії; релаксаційний сеанс для дітей середнього дошкільного віку інклюзивної форми навчання, а також релаксаційний сеанс для педагогів закладу.

Учасники прийняли участь в майстер-класі на тему «Королівство сенсорики: чую, бачу роблю..», який провели вихователі-методисти закладу Какадей Т.В., Благодарна М.В. та вихователь Павлова Ю.А..

Інструктор з фізичного виховання Сліпченко С.М. та вчитель-логопед Руденко О.С. запросили всіх присутніх в цікаву подорож «Водяна круговерть або дивовижна мандрівка дощової капельки» з елементами фітбол-гімнастики та логопедичних вправ для дітей, що мають мовленнєві порушення. Були опрацьовані нові документи: лист МОН від 12 грудня 2019 року № 1/9-765 «Щодо організації медико-педагогічного контролю на заняттях з фізкультури в закладах дошкільної освіти».

Також учасникам була презентована виставка методичних розробок та дидактичних ігор з сенсорного розвитку дітей дошкільного віку.

Адміністрація та колектив ДНЗ – ЦРД №1 «Ясочка» щиро вдячні за соціальне партнерство керівництву та студентам Кам’янського музичного коледжу за допомогу у підготовці та участь у сенсорно-музичному святі «Різнокольоровий настрій».

Учасники засідання клубу «Майстерня успіху» отримали незабутні враження, підвищили свій професійний рівень, мали змогу розкрити творчий потенціал та занурилися в світ незабутнього, яскравого музичного свята.

Переглядів: 258 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar