Головна » 2019 » Листопад » 19 » ЗАСIДАННЯ АСОЦІАЦІЇ "НОВЕ КОЛО - МОЛОДI СПЕЦIАЛIСТИ"
10:45
ЗАСIДАННЯ АСОЦІАЦІЇ "НОВЕ КОЛО - МОЛОДI СПЕЦIАЛIСТИ"

Набуття професійної компетентності молодого спеціаліста, починається  з  оволодіння  педагогічною  професією  і охоплює  декілька  етапів  професійного  розвитку  ,  протягом  яких змінюються  життєві  та  професійні  плани,  відбувається  перебудова структури  особистості,  визначається  провідна  діяльність.

Шлях педагога вiд молодого спецiалiста до майстра непростий, успiх якого залежить вiд багатьох факторiв. Особистісно-зорієнтований методичний супровiд професiйного розвитку та надання квалiфiкованої допомоги вiд досвiдчених колег - це незамiнний та один з найважливiших факторiв, що спонукає педагогiв до розвитку професiйної компетентностi

Саме з метою пiдвищення компетентностi педагогiв закладiв дошкiльноi освiти 14 листопада на базi СДНЗ№13 "Росинка" проведено засiдання асоціації  "Нове коло - молодi спецiалiсти"  у форматi групи динамічного навчання. На методичному заходi були присутнi 25 вихователiв, 2 вихователi - методисти та 3 керiвники дошкiльних вiддiлень НВК мiста, якi заступили на посади в цьому навчальному роцi.

Заступник начальника вiддiлу освiти департаменту з гуманiтарних питань мiськоi ради Попова Ю. П., привiтала молодих спеціалістів які розпочали  свою керiвну та педагогiчну дiяльнiсть, зауважила на важливостi постiйного навчання та саморозвитку в умовах реформування освiти для надання якiсних освiтнiх послуг дошкiльнятам нашого мiста, зробила акцент  на  інноваційному,  творчо-пошуковому  компоненті  методичної  діяльності.

Протягом заходу,  учасники мали змогу ознайомитись з особливостями оволодіння професією, адаптації до неї. В площині соціальних ситуацій , шляхом активної участі , відбулося  первинне засвоєння молодими спеціалістами   педагогічних норм, необхідних прийомів та технологій;

Зусиллями команди педагогів СДНЗ№13 «Росинка» під час заходу створенні умови для взаємонавчання , обговорення важливих питаннь дошкiльноi освiти, представлено колегам безлiч iнтерактивних форм роботи, якi доцiльно впроваджувати в роботу з дiтьми та батьками.

За результатами роботи групи динамічного навчання молоді спеціалісти отримали можливість , окреслити для себе iндивiдуальний шлях професiйного розвитку.

Переглядів: 254 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar