Головна » 2019 » Червень » 11 » ЗАРАХУВАННЯ ДО ПЕРШОГО КЛАСУ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ
08:31
ЗАРАХУВАННЯ ДО ПЕРШОГО КЛАСУ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ

06 червня 2019 року в колегіумі №16 вперше за час реформування освіти відбулася процедура жеребкування для зарахування до 1 класу закладу на вільні місця. Станом на 31 травня 2019р.  список тих, хто не проживає на території колегіуму, але бажає навчатися в закладі, складав 33 особи, вільних місць – 23. Процедура жеребкування відбувалася відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МЛН України від 16.04.2019р. №367 (частина ІІ пункт 2).

Відповідно до визначених Порядком термінів створено комісію по проведенню процедури жеребкування, до складу якої входили Кисельова О.М. – вчитель історії, голова  профспілки закладу, Власюк Г.Ю. – соціальний педагог, Гапоненко Н.В. – голова батьківської ради. Інформацію про дату і час проведення було повідомлено на офіційному сайті колегіуму, у ЗМІ, а також надіслано СМС повідомлення батькам, які зареєструвалися до 31 травня.

Для проведення процедури було підготовлено пристрій, виготовлений з прозорого матеріалу, однакові кульки для запаковування жеребків. Список бажаючих сформовано в алфавітному порядку.

З метою прозорості проведення процедури в якості спостерігача на заході був присутній депутат Камꞌянської міської ради Донець О.Є.

У призначений час для участі у процедурі жеребкування до закладу прийшло 22 чоловіки з числа батьків, які підтвердили своє бажання щодо навчання дитини в колегіумі, 11 осіб змінили свій вибір. Тож враховуючи достатність вільних місць, до 1 класу освітнього закладу було зараховано 22 дитини без проведення процедури жеребкування.

                 

Переглядів: 311 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar