Головна » 2019 » Лютий » 22 » ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ
08:40
ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ

В Дитячому екологічному центрі 18-19 лютого відбулись заходи з нагоди п'ятої річниці Майдану та вшанування пам'яті загиблих Героїв Небесної Сотні.

В гуртках відбулися бесіди, круглі столи за темами: «Вони України славні сини», «Людське життя – найвища цінність», «Герої не вмирають». Під час заходів вихованці й педагоги піднімали питання про те, як відбувалася Революція Гідності, якою ціною відстоювалося право українців жити в країні гідності та свободи і вшановували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

19 лютого також відбувся вечір пам'яті «Небесній Сотні шана й молитви, за чисті душі, що злетіли в небо». Вихованці еколого-естетичної студії підготували для гуртківців Дитячого екологічного центру вірші, присвячені героям Майдану та розповідали про наших земляків, які пішли і навічно залишились у Небесній сотні. Один з них – Сергій Нігоян, вірменин, родина якого, переселенці з Нагорного Карабаху, знайшла другу батьківщину на Дніпропетровщині, тікаючи від війни.

Основною метою проведених заходів було виховання патріотів, громадян, готових захищати свою Батьківщину,розвиток в учнів почуття національної самосвідомості та громадянської активності.

Переглядів: 318 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar