Головна » 2021 » Квітень » 7 » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
16:58
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

7 квітня щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, Мета якого — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. Всесвітній день здоров'я у закладах дошкільної освіти – це день відпочинку, день ігор, день розваг. Його призначення – сприяти оздоровленню дітей, формуванню потреби у щоденних заняттях фізичними вправами, оптимізації рухової підготовленості дітей дошкільного віку.

В ДНЗ №17 "Червона шапочка" (дир. Рахмістр Т.І.)  проведена спортивна розвага «Сонце світить всім тепленько,

Ми промінчики маленькі,

Любимо змагатись,

В спортивні ігри гратись».

Мета  –  формування навичок здорового способу життя, розвиток рухового апарату, вправляння у спритності, силі, кмітливості.

СДНЗ 21 "Струмочок" (дир.Коваленко В.М.) спеціалізуючись на корекції порушень опорно-рухового апарату у дошкільнят, спрямовує зусилля на реалізацію освітнього міні проекту "Формування культури здоров'я особистості". У цей день організована емоційна, яскрава й весела сюжетно - спортивна розвага "Щоб здоровими зростати, про здоров'я треба дбати", яку провели інструктор з фізкультури ПУГАЧОВА О.Ю. та вихователь ШТАНЬКО Н.С. Яскравий сюжетний образ КАРЛСОНА сприяв активному інтересу малят до проведення розваги!

У ДНЗ №22 «Казкова країна» (дир.Лобко Н.І.)  відбулася спортивна розвага «Здоров‘я бережи змалку», присвячена турботі про власне тіло, пропагуванню здорового способу життя. Дошкільники проявили свою кмітливість та спритність в естафетах. Гостем заходу стала вихованиця середньої групи Гурманюк Тая, яка продемонструвала свої вміння з чирлідингу.

Під оригінальними гаслами також проведено заходи для малят:

  • У СДНЗ №12 «Сонечко» (дир. Кравченко Н.Г.) «Про здоров’я, друже, дбай — корисну їжу ти вживай».
  • У ДНЗ №18 «Оленка» (дир. Куропятникова Г.В.) «Здоров’я — основа усього на світі, здоровими бути бажають всі діти!».
  • У ДНЗ №19 «Калинка» (дир. Олійник А.О.) "У "Калинці" усі - і дорослі, і діти, немов ягідки у китиці, тримаються разом".
  • У ДНЗ № 34 «Незабудка» (дир. Григорович О.С.) «На фізкультурі граємось- здоров'я набираємось!».
  • У ДНЗ-ЦРД №36 «Джерельце» (дир. Сотник Ю.А.) «Головне — здоровим бути — Це потрібно всім збагнути!»
  • У дошкільному підрозділі «Квіточка» НВК №37 (дир. Гончар Н.М.)  Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається».
  • У ЗДО №43 "Зоренька" (дир. Бєлоус Т.К.) «Здоров’я – це сила, здоров’я – це клас, хай буде здоров’я у вас і у нас».
  • в ЗДО 50 "Перлинка" (дир. Кирсань О.М.) "Здоровим бути модним ".

А в ЗДО №42"Вербичка" (дир.Папаіка Г.Р.) пройшов конкурс малюнків "Фізкультуру я люблю з фізкультурою я дружу": переможців обирали онлайн голосуванням через посилання на Google платформі.

Здоров'я - це перша і найважливіша потреба людини, яка забезпечує гармонійний розвиток особистості та визначає його здібності до праці. Вихованці закладів отримали від цього дня не лише гарний настрій, а й заряд фізичної бадьорості, нові знання.

 Вітаємо всіх зі святом та бажаємо - здоров'я для пізнання навколишнього світу, самотвердження та щастя!!

Переглядів: 210 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar