Головна » 2019 » Жовтень » 3 » ВІТАННЯ ОСВІТЯН
18:33
ВІТАННЯ ОСВІТЯН

Другого жовтня освітяни міста зібрались у святковій залі  ПК «Хімік», щоб у дружньому колі колег та однодумців відзначити професійне свято та порадіти успіхам кращих із кращих. Місцем проведення ПК «Хімік» був обраний не випадково, адже організатори заходу мріяли, щоб цього року свято змогли відвідати якомога більше освітян. А подивитися було на що… 

У святково вбраному холі гостей вітав оркестр дитячої музикальної школи №5, в буфеті частували смаколиками, а у трьох оригінально оформлених фотозонах можна було зробити святкове фото на згадку. Та найнесподіваніший подарунок був ще попереду… 

Під час церемонії нагородження кращих освітян міський голова Андрій Білоусов вручив директору департаменту Тетяні Онищенко  сертифікат на 106 путівок на оздоровлення та відпочинок  працівників освіти міста. Тож кожен освітній заклад невдовзі зможе відрядити одного щасливця відпочити. 

Ще однією цікавинкою цьогорічного свята стало проведення святкової  лотереї. Ведучий заходу для розіграшу призів запросив на сцену заступника міського голови Тетяну Завгородню, з легкої руки якої призи отримали педагоги СЗШ№27,23 та дитячого садочка №3.

Святкову атмосферу допомагали створювати дитячі хореографічні колективи ПК «Хімік» та запрошений на свято колектив з м.Дніпра «Хорошее настроение». 

Свято видалось яскравим та неординарним. Освітяни міста за чудовий настрій, солодкі подарунки та приємні сюрпризи вдячні міському голові Андрію Білоусову та директору департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяні Онищенко, а за гостинність і професійний підхід у організації святкових заходів щира подяка працівникам ПК «Хімік» та їх директору Анатолію Чайці.

Переглядів: 292 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar