Головна » 2019 » Травень » 28 » ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГАМИ ЮННАТІВ КАМ’ЯНСЬКОГО
11:15
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГАМИ ЮННАТІВ КАМ’ЯНСЬКОГО

З 2012 року на базі комунального закладу освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді» працює за 2-х річною формою навчання обласна Природнича школа учнівської молоді для учнів 9-11 класів, які мають бажання удосконалити, поглибити, систематизувати свої знання з природничих наук.

Обдаровані старшокласники мають можливість працювати  за секціями: біології, екології, агрономії, ветеринарії та зоотехнії, хімії, психології, соціології, сучасних біотехнологій,  флористики та зеленої архітектури. 

Учні набувають навичок лабораторних досліджень, навчаються методів оцінки, аналізу й обробки інформації,отримують поглиблені знання з предмета в аудиторіях і лабораторіях: Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара; Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету; Українського державного хіміко-технологічного університету.

Наприкінці травня цього року юннати Кам'янського здобули ряд перемог в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, що передував урочистому випуску учнів II курсу обласної Природничої школи.

Секція хімії:

- II місце  - Задорожна Катерина, учениця 10 класу КЗ «СЗШ № 5», вихованка гуртка «Юні екологи», з роботою «Дослідження шоколадної продукції та визначення її впливу на організм людини».

Секція сучасних біотехнологій :

- I місце - Лісовець Микита, учень 9 класу КЗ «СЗШ № 4», з роботою «Удосконалення технології приготування сичужного сиру з АПІ - продуктами»;

-  II місце - Сапитська Олександра, учениця 10 класу КЗ «СЗШ № 4», з роботою «Дослідження технології приготування йогурту з АПІ - продуктами»;

- III місце - Комарь Марія, учениця 9 класу КЗ «СЗШ № 4», з роботою «Удосконалення технології приготування функціонального продукту на основі сироватки»;

- III місце - Гончар Ростислав, учень 10 КЗ «СЗШ № 4», з роботою «Розробка та удосконалення рецептури комбікорму з оптимальним вмістом кормового антибіотику для потреб птахофабрик» .

Всі юннати є вихованцями гуртка «Сучасні біотехнології» КЗ «ДЕЦ».

Секція психології та соціології:

- I місце - Мала Поліна, учениця 10 класу СЗШ № 5, вихованка гуртка «Юні екологи», з роботою «Аналіз фізичного розвитку підлітків та чинників, що його формують».

Випускники обласної Природничої школи учнівської молоді отримали грамоти переможців та свідоцтва про позашкільну освіту.

Ми вітаємо наших вихованців, випускників обласної Природничої школи учнівської молоді, та пишаємось їхніми досягненнями.

Переглядів: 262 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar