Головна » 2019 » Травень » 13 » ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАНЬ З АВІАМОДЕЛЮВАННЯ
08:53
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАНЬ З АВІАМОДЕЛЮВАННЯ

Зробити літак і запустити його у небо - це відчуття, які словами не передати. Вони викликають надзвичайно сильні емоції: радість, дивне хвилювання.

Цого року з 2  по 5 травня відбулися Міжнародні змагання  з авіамоделюванн – Кубок Варшави - Етап кубка Світу по кордовим моделям  та Кубок Чемпіонів – «Меморіал Бельмана» - Етап кубка Світу по кордовим моделям - F2ABC (III ранг). Місцем проведення змагань організатори обрали місто Харків.

Місто Кам’янське на Міжнародних змаганнях  з авіа моделювання представляли  вихованці КЗ «Станція юних техніків» Кам’янської міської ради, а саме: Нагорний Лев, Корнилов Кирило, Шумейко Ілля, Мазан Дмитро.

Ілля Шумейко вихованець гуртка «Авіамоделювання»КЗ «Станція юних техніків», на змаганнях за кубок Світу зайняв 4 місце.

«Якщо вчитися, то створювати та запускати літаки не складно.  Просто треба мати бажання та деякі навички. Я  вже 3 роки ходжу на гуртокавіамоделювання. Дуже цікаво. Мрію зайняти призове місце в Міжнарожних змаганнях», ‒ розповідає він.

Це перша сходинка для вихованців КЗ «СЮТ» в змаганнях такого рівня, де вони разом зі своїм керівником гуртка, Бєлоноговим Ігором Анатолійовичем, цілеспрямовано йдуть до високих досягнень та нових перемог.

«Участь в таких змаганнях  дуже подобається юним авіамоделістам, тому що саме такий досвід сприяє більшій мотивації для підвищення власних досягнень молоді», - ділиться враженнями керівник гуртка.

Кордові моделі літаків  — дуже цікавий та видовищний вид програми змагань, що завжди  збирають багато глядачів. Основний критерій, за яким оцінювались змагання, –  швидкість, тривалість та дальність польоту літака у повітрі, що залежить від багатьох факторів: знань, умінь, навичок та мотивації вихованців, а також від професійної підготовки педагогом. Тому,  для того, щоб досягнути певних результатів в авіамодельному спорті, необхідно, щоб авіамоделювання стало важливою частиною життя, як вихованців, так і їх педагогів.

Переглядів: 318 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar