Головна » 2019 » Вересень » 2 » ВИСОКИЙ РІВЕНЬ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК МІСТА
15:53
ВИСОКИЙ РІВЕНЬ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК МІСТА

27 серпня 2019року на базі КЗВО «ДАНО»ДОР» м.Дніпра відбувся серпневий методичний вебінар керівників МО шкільних бібліотекарів області: методистів та відповідальних за діяльність шкільних бібліотек.

Методист з бібліотечних фондів МК при ДзГП Заіка Н.І.в якості доповідача на вебінарі поділилася досвідом інноваційної організації методичної роботи та партнерської взаємодії методиста з бібліотекарями шкіл міста. В своїй доповіді-презентації «Новій школі – новий зміст методичної діяльності шкільних бібліотекарів міста» охарактеризувала методичну роботу бібліотекарів закладів освіти міста через використання нестандартних форм роботи та нових освітянських ідей, зазначивши, що, з метою надання методичної допомоги бібліотекарям шкіл для підвищення своєї професійної компетентності, командою в партнерській взаємодії методиста та творчої групи шкільних бібліотекарів розроблено методичні посібники та збірки, в яких розкрито креативні форми роботи шкільних бібліотек міста в світлі вимог НУШ. Під час вебінару було презентовано шість таких методичних посібників.

На вебінарі з доповіддю «Методика креативних форм роботи шкільної бібліотеки в світлі вимог НУШ» також виступила завідувач бібліотеки НВК №37 ім. Максима Самойловича Карповська В.І., яка поділилася досвідом проектної діяльності бібліотек міста Кам’янського, а завідувач бібліотеки СЗШ №18 Шелекета Л.В. своїм виступом «Бібліотекознавчий лекторій як форма підвищення методичної культури сучасного бібліотекаря» звернула увагу,що, започаткувавши в місті функціонування Бібліотекознавчого лекторію «Бібліотечна валеологія»,  бібліотекарі ЗЗСО долучилися до формування здоров’язбережувальної компетентності учасників освітнього процесу шляхом виховання валеологічної культури підростаючого покоління.

Підводячи підсумки вебінару, методисти навчально-методичної лабораторії інноваційної діяльності в освіті КЗВО «ДАНО»ДОР» Ткаченко Т.Г. та Рига Т.В.відзначили  високий рівень методичної роботи бібліотекарів міста Кам’янського.

Переглядів: 306 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar