Головна » 2020 » Червень » 22 » ВИКОРИСТАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ ПЛАТФОРМИ MICROSOFT TEAMS В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ З КАДРАМИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ.
13:17
ВИКОРИСТАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ ПЛАТФОРМИ MICROSOFT TEAMS В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ З КАДРАМИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ.

 Карантин вніс свої корективи в роботу закладів дошкільної освіти. Варто визнати, що дистанційна освіта в дошкільній ланці ніколи не буде такою самою ефективною, як реальна; що екстрене переведення роботи закладу в онлайн-режим — неприродня ситуація. Немає встановленого зразка, чітких рекомендацій. А от дистанційна робота з працівниками стала сьогодні сучасною освітньою технологією. Відділ освіти департаменту з гуманітарних питань та члени місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти використовує для цього  платформу «Microsoft Teams». Проведенні:управлінсько-методичні сесії для керівників ЗДО; «Психологічна студія»; «Музична вітальні»; «Школа медсестринства».

Група «Щасливе дошкілля» facebook, модератором якої є відділ дошкільної освіти яка налічує 15161 учасників, також використовується для публікації актуальних новин, обміну досвідом педагогічних колективів закладів, окремих педагогів, батьків та громадськості.

На допомогу освітянам – покроковий огляд інструментарію Microsoft Teams Петровою Л.Г., завідувача кафедри освітніх та інформаційних технологій СОІППО, кандидата технічних наук, доцента за посиланням: https://osvita.smr.gov.ua/microsoft-teams-dostupnist-systemnist-efektyvnist/

 

Microsoft Teams – доступність, системність, ефективність

Переглядів: 241 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar