Головна » 2019 » Жовтень » 7 » ВІДКРИТТЯ ХАРЧОБЛОКУ ЗДО№ 36
13:16
ВІДКРИТТЯ ХАРЧОБЛОКУ ЗДО№ 36

У комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)- центр розвитку дитини №36 «Джерельце»  Кам'янської міської ради відкрили після ремонту сучасний харчоблок.

Керівництво дитячого садка презентувало оновлений харчоблок міському голові Андрію Білоусову, доповівши про результати виконаної роботи: приміщення  харчоблоку повністю відремонтували, придбали і встановили нове електричне обладнання, кухонний інвентар та інше технічне оснащення. Новий харчоблок розділений на три окремі зони: приготування, зберігання і видача їжі, відповідає всім санітарно-епідеміологічним нормам і вимогам.

Дитячий садочок був відкритий в 1985 році,  і з того часу харчоблок жодного разу не ремонтували. Під час виконання капітального ремонту були враховані вимоги нової програми системи безпеки та організації харчування ХАССП. Директор Сотник Ю.А., коллектив закладу і батьки вихованців  висловили  подяку меру Андрію Білоусову та депутату Кам'янської міської ради Максиму Беспальчуку за допомогу в проведенні ремонту та виділення коштів з міського бюджету. Міський голова завітав на відкриття оновленого харчоблоку з подарунками, і побажав самим маленьким жителям Кам’янського та їх батькам міцного здоров'я.

Переглядів: 285 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar