Головна » 2019 » Вересень » 4 » ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ЗУСТРІЛА ЗЗСО №31
15:42
ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ЗУСТРІЛА ЗЗСО №31

Традиційна серпнева  нарада-зустріч вчителів математики закладів середньої освіти відбулась 28 серпня 2019 року  на базі СЗШ №31 (директор Третьяк І.І.). На зустрічі  розглянуто і обговорено актуальні питання щодо формування основних компетентностей учнів при  вивчення математики в 2019 – 2020 н.р., головні напрямки діяльності вчителів на виконання Концепції  Нової української школи.

Методист МК ДзГП  Луніченко Н.В. поздоровила учасників наради з новим навчальним роком, побажала всім досягати мети,  ознайомила учасників наради з основними організаційними  заходами  щодо виконання навчальних програм з математики в 2019-2020 навчальному році, дотримання   Державного стандарту математичної освіти.

Керівник ММО вчителів математики Подберезна І.В., СЗШ №10,  надала  розгорнутий аналіз роботи МО в 2018-2019 н.р.,  окреслила пріоритетні  напрямки роботи вчителів математики в новому 2019-2020 н.р. Крім того доповіла про особисту участь в роботі червневої методичної студії на базі ДАНО. Перед педагогічною математичною спільнотою виступила Тарасенкова  Н.А., автор багатьох підручників з математики.

Вчителі Татарко Г.М., ліцей № 13, і Макарук А.Д., СЗШ № 32, проаналізували результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики і ознайомили колег з критеріальними  технологіями  аналізу розв’язань математичних завдань з розгорнутою відповіддю. Цього року для участі в роботі обласної комісії з перевірки робіт абітурієнтів були запрошені вчителі нашого міста Подберезна І.В. і Макарук А.Д.  З досвідом використання лайфхаків  від програми  mozaBook для  інтерактивних уроків з  смарт-дошкою  колег ознайомила Тарасевич Н.М., вчитель математики СЗШ № 31, в кабінеті якої і проходила зустріч.

На завершення наради Луніченко Н.В. іще раз звернула увагу присутніх вчителів на головні ідеї методичних рекомендацій МОН України щодо викладання математики у 2019-2020 н.р., посилаючись на відповідний лист Міністерства освіти і науки України.

Переглядів: 258 | Додав: pula | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar