Головна » 2019 » Жовтень » 7 » УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ КЗ «САНАТОРНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №43 «ЗОРЕНЬКА» КМР
12:56
УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ КЗ «САНАТОРНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №43 «ЗОРЕНЬКА» КМР

Заклад створено у 2012 році з проектною потужністю: 6 груп на 110 місць, розташований на вулиці Дмитра Яворницького, 28. З 1999 року дитячий садок не працював, будівля пустувала і перебувала в занедбаному стані.

Завдяки співпраці міської влади з міжнародними партнерами, за сприяння Уряду Німеччини, німецького товариства GIZ та частково за кошти місцевого бюджету, вдалося повністю відремонтувати будівлю і відновити роботу дитячого садка. В рамках реалізації соціального проекту відремонтовані внутрішні приміщення, утеплено фасад, замінено вікна та двері, побудована пілетна котельня для забезпечення потреб садка опаленням, замінені інженерні мережі та влаштовано систему вентиляції, побудовані доріжки та пандуси для безбар’єрного доступу та евакуації до закладу, створені умови і для дітей, які потребують інклюзивної освіти.

На 01.10.2019р. здійснюють прийом дітей до 4-х груп: 2 групи раннього віку (до 3 років), 1 група інклюзивна, 1 для дітей дошкільного віку загальнорозвиваючого типу. Ще 2 буде відкрито до грудня 2019 року.

Відкриття закладу дозволило повністю вирішити питання забезпечення місцями дітей раннього та дошкільного віку на мікрорайоні Старі Черемушки, результатом втілення проекту є надання допомоги родинам у вихованні та отриманні освіти, соціальний захист і різнобічний розвиток дітей.

                 

Переглядів: 313 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar