Головна » 2019 » Листопад » 4 » «УЧИТЕЛЬ, ЯКИЙ НЕ ПОЧИНАЄ З ТОГО, ЩОБ ПРОБУДИТИ В УЧНЯ БАЖАННЯ ВЧИТИСЯ, КУЄ ХОЛОДНЕ ЗАЛІЗО». Хорас Манн
14:52
«УЧИТЕЛЬ, ЯКИЙ НЕ ПОЧИНАЄ З ТОГО, ЩОБ ПРОБУДИТИ В УЧНЯ БАЖАННЯ ВЧИТИСЯ, КУЄ ХОЛОДНЕ ЗАЛІЗО». Хорас Манн

Вчителі нашого міста завжди готові до підвищення професіоналізму. Так, з ініціативи департаменту з гуманітарних питань, методичного кабінету  31 жовтня в  ЗЗСО №4 ім. А.С. Макаренка було проведено  міський семінар – практикум для вчителів географії шкіл міста «Зміни в освіті як фактор оновлення змісту і форм організації освітнього процесу в закладі».

Розпочалася зустріч з виступу завідуючої  методичним кабінетом

департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Ващенко В.А., яка налаштувала учасників на плідну співпрацю, наголосила на важливості та доречності залучення здобувачів освіти до інноваційних підходів в освітньому процесі. Під час перегляду фільму про школу, який анонсувала директор школи Клімова Н.А., учасники семінару ознайомилися з основними стратегічними напрямками роботи закладу.

Презентаційний меседж «Пріоритети розвитку української школи в умовах освітніх змін» був представлений заступником директора з освітнього процесу Титаренко К.С., а майстер – клас «Інтернет – сервіси та ресурси в освітньому процесі» з учасниками семінару провела вчитель географії, спеціаліст вищої категорії Лихошерстова О.В. В творчій та дружній атмосфері учасники вчилися використовувати Інтернет – ресурси в професійній діяльності.

Безперечно цікавою стала екскурсія до музею історії освіти міста (керівник музею Комарь С. М.), учні та учителі школи запропонували учасникам семінару  поринути в спогади про освітнє минуле нашого міста.

Після цього учасники долучилися до квесту «Знаю! Вмію! Надихаю! Дію!». Географічний квест став доречним доповненням до семінару як інноваційна  форма  розвитку предметних компетентностей школярів у ході вивчення географії.

 

 

                  

Переглядів: 287 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar