Головна » 2019 » Квітень » 15 » УЧАСТЬ УЧНІВ ЗЗСО№ 7 В МОЛОДІЖНОМУ КОНКУРСІ РЕКЛАМИ
11:35
УЧАСТЬ УЧНІВ ЗЗСО№ 7 В МОЛОДІЖНОМУ КОНКУРСІ РЕКЛАМИ

11 квітня 2019 року учні 8-9 класів СЗШ №7 Кам’янської міської ради (директор Лисенко М.І.) взяли участь в урочистому підведенні підсумків ІІІ Молодіжного конкурсу реклами та PR «CRЕАJТИВ 2019», яке проходило в Університеті ім. Альфреда Нобеля м. Дніпра. 

Учні гідно представили свою школу:

– Ванда Анна, Дунда Олексій, Медвідь Марія, Смаглюк Таміла отримали Диплом за активну участь і творчий підхід в номінації Соціальна реклама. Гострі соціальні проблеми молоді та суспільства. "Віртуальна залежність".

– Соловей Валерія, Холод Марина – Диплом за активну життєву позицію і креативне розкриття теми в номінації Соціальна реклама. "Віртуальна залежність".

– Горбачов Кирило – Диплом III ступеня за кращу конкурсну роботу в номінації Соціальна реклама. Екологія. Захист довкілля.

До кожної номінації учні СЗШ №7 готували спеціальні відеоролики. Керівником у школярів була вчитель фізики та астрономії Рижко Ольга Петрівна.

Учасники молодіжного конкурсу отримали подарунки, позитивні враження від даної події, що і мотивувало школярів проявити свої здібності в галузі економіки наступного навчального року.

Переглядів: 301 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar