Головна » 2019 » Грудень » 19 » УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
15:55
УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Творчі учні та вчителі КЗ СЗШ №25 (директор Бесєдіна І.Є.) взяли участь у Міжнародній конференції з нагоди відкриття проєкту «Енерго-інноваційний хаб – платформа для підготовки кваліфікованих фахівців у сфері енергоефективності», яка проходила на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури». На конференції були присутні гості з Іспанії, Києва, Харкова, Чернівців і представники Дніпропетровської області.

Учні закладу Крикун Марк і Яременко Варвара презентували проєкт «Енергоефективність: Нова генерація» за темою «Особистий внесок у зміцнення енергетичної безпеки України». Вони відмітили надбання закладу з цього питання. Звернули увагу присутніх, що заклад працює згідно дорожньої карти, в якій велика увага приділяється правам та обов’язкам учасників ЖК відносин – замовників і постачальників; використанню природного газу, тепла та світла; проблемам побутового сміття; якості та тарифам ЖК послуг; добросусідству та безпеці в будинках. Також на прикладах було показано, як учасники проєкту доводять необхідність впровадження альтернативних джерел енергії.

У презентації звернена увага на труднощі у впроваджені проєкту, а саме: інформаційна підтримка; залучення громади до обговорення; акцентування уваги на проблематиці проєкту; фінансова підтримка. Доповідь дуже зацікавила учасників конференції і нам була надана можливість на подальшу співпрацю з організаторами конференції: GIZ, Energy Innovation Hub,  вищими освітніми закладами не тільки Дніпропетровської області, а й інших областей України.

Також усі учасники нашого закладу освіти отримали багато нових знань з даного питання, дізналися про перспективи працевлаштування в майбутньому випускників і познайомилися з партнерами.

 

                 

Переглядів: 252 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar