Головна » 2019 » Жовтень » 25 » ТОРКАЄ ПАМ`ЯТЬ БОЛІСНУ СТРУНУ....
14:24
ТОРКАЄ ПАМ`ЯТЬ БОЛІСНУ СТРУНУ....

24 жовтня на базі СЗШ 18 ( директор Лейва С. А.) відбувся урочистий захід присвячений річниці з дня визволення міста від німецьких загарбників.
На шкільному заході були присутні гості члени громадської організації ,, Патріот 2015,, Самойлович Олександр Олексійович, Бородай Наталія Іванівна, Качура Дмитро Сергійович, Ткаченко Ірина Петрівна, які знають , що таке горе втрат, бо їх рідні полягли у бою із ворогом , захищаючи на сході кордони вже незалежної  Украіни.
Але і учні школи добре знають , як це чекати на звісточку від тата чи матусі, які боронять кордони нашоі держави у зоні ООС.
,, Кулі покликані забирати найкращих,, ,- зазначила Єрофеєва Ілона Олегівна, мати учениці 2 класу, яка три роки була начальником медсанбату на Донбасі, і разом з чоловіком Сергієм Володимировичем
пліч-о-пліч захищала Україну. Ніжневський Руслан Володимирович та Рогівський Олександр Анатолійович, учасники АТО і батьки наших учнів розповіли про життя воінів. Голова громадської організації ,, Громадська варта,,, учасник АТО та батько нашої учениці Найда Євген Валентинович із сумом згадував воїнів - кам‘янчан , які так і не повернулися додому, а декому з них було лише 20. 
Літературно- музична композиція повідала усім присутнім у залі, якою страшною трагедією для українців є війна .
Загальновідомо, що той , хто захищає свою землю, завжди перемагає. І поки ми про це пам’ятаємо - ми непереможні!

             

Переглядів: 269 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar