Головна » 2019 » Січень » 8 » СВЯТО У НВК «ГАРМОНІЯ»
08:18
СВЯТО У НВК «ГАРМОНІЯ»

27 грудня напередодні новорічних та різдвяних свят навчально-виховний комплекс «Гармонія» традиційно збирає друзів, людей, яким не байдужі долі її вихованців. Діти завжди з нетерпінням чекають цього свята, адже це не лише час підбивати підсумки року, що минає, але і можливість розділити радість з близькими для них людьми , їх дорослими друзями, які весь рік підтримували, допомагали і дарували радість спілкування.

На свято до «Гармонії» цього року завітали: Завгородня Тетяна Жоржівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючий справами виконавчого комітету міської ради; Онищенко Тетяна Яківна, директор департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради; Попільнюк Оксана Анатоліївна, помічник народного депутата України Дубініна Олександра Івановича; Задорожній Ігор Вікторович, заступник голови адміністрації Південного району, Прус Юлія В’ячеславівна, помічник генерального директора з корпоративно-соціальної відповідальності  ПАТ «Дніпровський меткомбінат»; Любкін Олег Вікторович, голова правління центру культури і мистецтв «Златоуст»; Волошина Світлана Тимофіївна, директор центру культури і мистецтв «Златоуст», помічник народного депутата України Дубініна Олександра Івановича; Житник Анна Вікторівна, головний спеціаліст відділу освіти департаменту з гуманітарних питань, куратор закладу; Левченко Тимур Владиславович, начальник цеху переробки аміаку ПАТ «ДніпроАзот», депутат міської ради; представники поліції, служб у справах дітей, ЗМІ та друзі закладу: Інна Нікітіна, Артем Лебєдєв. Новий рік – це завжди подарунки, тож і на дітей «Гармонії» чекали білети на каток, запрошення на казку в ПК «Хімік», солодкі подарунки, спортивний інвентар, неперевершена новорічна фотосесія, завдяки якій пам'ять про свято надовго залишиться на гарних світлинах.

Діти  готувались до свята завчасно. Ціла майстерня Діда Мороза, яка складалась із маленьких мешканців «Гармонії», готувала власними руками новорічні іграшки, сувеніри, декорації для вистави, прикраси та поробки. Гостей під великою шкільною ялинкою зустрів веселий «Вітамінний оркестр» із учнів 3-го класу спеціального відділення, а потім всіх запросили на новорічну виставу. Цього року до уваги глядачів юні артисти представили казку «Маскарад під аркою часу». Це історія про добро і зло, про мандрівку залами Палацу Мрій, про веселих і добрих героїв і про те, що кожному з нас не треба боятися проявити себе і залишатись самим собою в будь-якій життєвій ситуації. Пятдесят юних акторів показали свою майстерність, багато з них зробили цього року на сцені свої перші кроки.

Не дивлячись за зимову погоду за вікном, у залі НВК «Гармонія» було тепло і затишно від добрих побажань, гарного спілкування і дитячих посмішок.

Переглядів: 387 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar