Головна » 2019 » Грудень » 2 » СВЯТО ТВОРЧОСТІ Й ДИТИНСТВА
13:55
СВЯТО ТВОРЧОСТІ Й ДИТИНСТВА

27 листопада 2019 року у КЗ СЗШ№25 (директор Бесєдіна І.Є.) відбувся семінар-практикум для вчителів зарубіжної літератури шкіл міста. З першої хвилини гості закладу поринули у цікавий світ Дитинства. Зустрічали учасників семінару герої дитячих зарубіжних творів. Назавжди запам’ятаються їм і  Поліанна та Маленький принц, Вакула та Оксана, Ромео та Джульєтта….

Під час відкриття методист методичного комітету при департаменті з гуманітарних питань міської ради Згама Т.П. визначила основні компетенції як основу компетентнісно орієнтованого навчання на уроках зарубіжної літератури, що стали провідною темою семінару. Директор закладу освтіи Бесєдіна І.Є. та заступник з освітнього процесу Яковенко Т.В. познайомили присутніх з основними напрямками діяльності  педагогічного колективу. Думка, що тільки творчий вчитель може виховати творчу особистість, була доведена життєвим прикладом відомого українського письменника Олеся Гончара. А Олесь, який «ожив» для творчого спілкування з учителями, був тією живильною краплиною, яка надихнула на цікаві роздуми про сенс життя, людську порядність та високу духовність.

Цікавим було заняття у психологічній студії «Крила» під керівництвом практичного психолога Нікітіної І.І.

Методичну допомогу вчителям надали майстер-класи  вчителів зарубіжної літератури закладу освіти Гринь Г.В., Криворученко О.В. та вчителів інформатики Челенкової Н.Т., Шульги М.С.

Аrt-mob «Казково», який підготувала педагог-організатор Кутова В.В.,  став феєрією свята, де герої творів письменників різних країн об’єдналися спільним танком і спільними думками.

Квест «У пошуках скарбів» нікого не залишив осторонь. Усім було цікаво виконувати завдання для складання пазлу-гасла «Від алмазу творчості до діаманту успіху, який є девізом праці колективу.

Переглядів: 258 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar