Головна » 2020 » Вересень » 2 » СВЯТО ПОВЕРНЕННЯ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ
10:56
СВЯТО ПОВЕРНЕННЯ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ

 Цього року, мабуть, не було людини, яка б з таким нетерпінням не чекала  1 вересня. Наполохані ситуацією з карантином і батьки, і діти, і вчителі  літні місяці напружено чекали, що буде далі: відкриють школи чи знов доведеться вчитися вдома. У деяких не витримували нерви, і вони починали писати листи-звернення до Міністерства освіти та Президента з проханням не допустити повного переведення освіти на дистанційне навчання.  Тож сьогодні, коли діти нарешті повернулися за парти, всі відчули і полегшення, і непідробну радість …

І хоч цьогорічний День знань відрізнявся від всіх попередніх, та це не затьмарило радості зустрічі з школою, бо вчителі готувалися до цього дня, придумували оригінальні заходи, аби водночас дотриматися всіх умов карантину і створити святкову атмосферу. Хтось на шкільному подвір’ї провів святкову зустріч першачків та одинадцятикласників, хтось організував пізнавальний квест, інші  запровадили воркшопи, майстер-класи, творчі пікніки… Всього і не перелічити, адже наші освітяни мають величезний потенціал створювати нове, дивувати, вражати та надихати!

У колі дружної родини зустрічали дев’яносто першокласників гімназії №11. Для них підготували інтерактивні руханки, солодкі подарунки, театралізоване дійство за участю ляльок-гігантів. На свято до гімназії завітав привітати малюків та одинадцятикласників  міський голова Андрій Білоусов. Від очільника міста педагоги отримали багато нагород за плідну та результативну працю, а першокласники -  шість  крісел-трансформерів  та три багатофункціональні пристрої для кожного класу. Крім міського голови, на святі в гімназії побували депутат міської ради Євген Китаєв та директор департаменту  з гуманітарних питань Тетяна Онищенко. 

У всіх гостей свята було багато приємних вражень, як, думаю, у всіх, хто цього дня завітав до будь-якої школи міста.

Вражали сьогоднішніх першоклашок і педагоги гімназії №39, які провели свято для малюків у вигляді театралізованого дійства, де головними героями були «люди в чорному», які навчали малечу, як здійснити безпечну подорож країною Знань під час карантину. Тут були і космічні прибульці з планети Лінощів, яких намагалися прогнати зі свята.

Не менш креативно святкували День знань у школі №10. Спочатку першокласники взяли участь у загальному флешмобі разом з батьками, педагогами та директором, після чого відправилися на математичний квест, адже цей рік оголошено роком математики. У НВК №3 з малюками-першокласниками цікаві інтерактивні ігри провели мультяшні герої.

Тож діліться своїми враження, цікавими  та оригінальними формами проведення свята на сторінках соціальної мережі, і хай святковий настрій додасть сил та наснаги здолати всі виклики, які тільки можуть спіткати освіту, міцного здоров’я всім освітянам та учням!

З початком нового навчального року вас!

Переглядів: 197 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar