Головна » 2019 » Червень » 3 » СВЯТО ДИТИНСТВА
09:25
СВЯТО ДИТИНСТВА

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи  власну культуру.

Напередодні цього дня в КЗ СЗШ №25 (директор Бесєдіна І.Є.) спільно з  Кам’янською міською радою ветеранів (Тесьолкіна Л.І), радою ветеранів Дніпровського району (Шиліна А. В.), первинною організацією ради ветеранів 5 мікрорайону (Коваль М.І.), волонтерським центром міської ради ветеранів (Криворучко О.І.) було  проведено свято з нагоди Дня захисту дітей для малечі модульного містечка.

Разом з казковими персонажами діти з задоволенням  брали участь  у іграх та конкурсах.  Учасники конкурсно-розважальної програми отримали призи, а на завершення усі діти модульного містечка отримали солодощі від жінок, на долю яких випали суворі випробування Другої Світової війни. З величезною насолодою і від щирого серцяці жінки-ветерани  дарували дітям подарунки і солодощі. Свято вийшло яскраве, позитивне і дуже щире.

Висловлюємо щиру вдячність міській раді ветеранів на чолі з Тесьолкіною Л. І. та усім організаторам цікавого дійства за плідну багаторічну  співпрацю.

             

Переглядів: 261 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar