Головна » 2020 » Червень » 26 » СТАРТ ЗНО-2020
14:44
СТАРТ ЗНО-2020

25 червня 2020 року стартувала довгоочікувана подія  -  ЗНО-2020. Цього дня випускники закладів загальної середньої освіти нашого міста , що обрали предмет «Математика» на ЗНО,  прибули на 10 пунктів тестування аби показати свої знання з предмету та отримати гарні результати. Для  абітурієнтів на ПТ створено всі безпечні  умови та недопущення  ризиків для здоров’я.        

Департамент з гуманітарних питань доводить до відома мешканців міста, що всі ПТ забезпечено засобами індивідуального захисту, пірометрами, антисептиками тощо. На кожному пункті працюватимуть два медичних працівника.

Один з міських ПТ розташовано на базі НВК №37. Як повідомили представники Держпродспоживслужби міста,  це один з найкращих пунктів. Керівник закладу, відповідальна за роботу ПТ , Гончар Наталія Миколаївна разом з колективом НВК №37 доклала всіх зусиль, щоб під час проведення ЗНО не сталось жодних порушень та вимог розпорядження Головного державного санітарного лікаря України від 18.05.2020 №32 та  тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів  при проведенні ЗНО в період карантину в зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19).

Опитування абітурієнтів на виході з НВК №37 показало, що для всіх учасників було створено комфортні і головне безпечні умови перебування в даному пункті тестування.

30 червня відбудеться тестування з української мови та літератури, завершиться основна сесія ЗНО  17 липня тестуванням  з хімії. Бажаємо всім успіхів на ЗНО-2020 та міцного здоров’я.

 

Переглядів: 232 | Додав: pula | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar