Головна » 2020 » Липень » 2 » СПІВПРАЦЮЄМО З ДЕРЖАВНИМ ВИЩИМ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ «ДОНБАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ»
16:12
СПІВПРАЦЮЄМО З ДЕРЖАВНИМ ВИЩИМ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ «ДОНБАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ»

Відділ освіти департаменту з гуманітарних питань підтримує та заохочує проекти професійного спілкування науковців та практиків. Чимало корекційних педагогів, які сьогодні працюють в закладах дошкільної освіти міста, навчалися саме в цьому навчальному закладі.

30 червня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри логопедії та спеціальної психології з робочою групою з розробки освітньої програми «Логопедія» другого (магістерського) рівня вищої освіти із залучення стейкхолдерів-работодавців:  директорки Комунального закладу «Купʼянська спеціальна школа» Харківської обласної ради Пушкар Н. Б. та заступника директора з виховної роботи Погребняк Т.Ю., заступника директора з НВР Комунального закладу «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради Папка С.І., директорки Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад(ясла-садок) -   Центр розвитку дитини № 24 «Казка» Камʼянської міської ради Сахно С.С.. Під час зустрічі професорка Мамічева О.В. розкрила особливості побудови навчальних планів за спеціальністю Спеціальна освіта, детально зупинившись на їх вибірковій частині та циклі практичної підготовки студентів. На засіданні було обговорено питання удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі спеціальної освіти. Запрошені работодавці активно приймали участь в обговоренні, було намічено шляхи оновлення освітньої програми, навчальних дисциплін та прийнято рішення про подальшу співпрацю й підписання договорів.

Побажаємо нашим колегам, які прийняли рішення вступити у 2020 році на навчання до ДДПУ, успіхів!!!

Переглядів: 218 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar