Головна » 2019 » Березень » 18 » СМАК ПЕРЕМОГИ АВІАМОДЕЛІСТІВ
10:23
СМАК ПЕРЕМОГИ АВІАМОДЕЛІСТІВ

16 березня 2019 року в рамках проекту «Дніпро - спортивна столиця» відбулися змагання та показові польоти з авіамодельного спорту. В змаганнях взяли участь близько 100 учасників із двадцяти команд  міст Дніпро, Кам’янське, Запоріжжя, Золотоноша, Кривий Ріг, Софіївка.

Наше місто представляли команди вихованців БТД та Ю (тренер, керівник гуртка «Вільнолітаючі моделі» Підуст В.І) та СЮТ( керівник  авіамодельного гуртка Підуст О.В.). Змагання проходили на базі сучасного спорткомплексу NUMAN (м.Дніпро) за ініціативи федерації авіамодельного спорту Дніпропетровської області. Показові польоти авіамоделей-це захоплююче видовище, сповнене спортивного азарту та командного духу, цікавих здобутків вихованців.

В результаті напруженої боротьби між командами - учасниками 1 місце в класі моделей ( планер копія МіГ-29)  та П місце в класі моделей (F1N юніори) посів Кіященко Іван, а Шевченко Гліб – 1 місце у класі моделей (F1N)до 10 років (БТДтаЮ, керівник гуртка Підуст В.І.). Вихованці СЮТ Рязанцев  Вадим – 1 місце  та Нагорний Лев –П місце у класі (метальні планери), керівник гуртка Підуст О.В.

Переможці отримали кубки, медалі та радіокеровані гелікоптери з системою відеоспостереження, а  також симулятор для тренування польотів радіокерованих літаків.

Переглядів: 298 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar