Головна » 2019 » Червень » 7 » ЩЕ РАЗ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ НА ДОРОГАХ!
14:00
ЩЕ РАЗ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ НА ДОРОГАХ!

Напевно, кожному з нас доводилося спостерігати порушення правил дорожнього руху. Безумовно, причиною порушення ПДР є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування правилами безпеки на дорозі. Тому надзвичайно важливо починати змалечку формувати в дітей культуру безпечної поведінки.

Вже стали доброю традицією в закладі відпочинку «Барвінкова країна» при КЗ СЗШ №25 міні-виступи агітбригад щодо збереження життя та здоров’я дітей. Так вихованці другого загону (вихователь Шлик Л.О.) «агітували» за розуміння особистої відповідальності кожного з учасників дорожнього руху за безпеку на дорозі: діти складали пазли - дорожні знаки, виконували рухавки Світлофорчика, переглянули пізнавальний мультфільм.

Маленькі школярі змогли обґрунтувати важливість дотримання безпечної  та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров’я, ознайомились з моделлю безпечного дорожнього середовища.

Такі заходи сприяють розвитку навичок свідомого дотримання правил дорожнього руху та розвивають пізнавальні інтереси дітей.

                 

Переглядів: 277 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar