Головна » 2019 » Серпень » 29 » СЕРПНЕВІ ЗУСТРІЧІ ОСВІТЯН МІСТА
07:23
СЕРПНЕВІ ЗУСТРІЧІ ОСВІТЯН МІСТА

27 серпня напередодні нового навчального року керівники шкіл, дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста провели щорічну педагогічну конференцію. Вже вдруге вона відбувалася у новому, демократичному, форматі - «Серпневі зустрічі освітян – 2019».

Цьогоріч місцем проведення було обрано гімназію №39, що увійшла до списку 100 пілотних шкіл України, які реалізовували Концепцію Нової української школи.

На урочистому відкритті конференції від імені Кам’янського міського голови Андрія Білоусова педагогів міста привітала його заступник Тетяна Завгородня. «Зміни в освіті дійсно є, але незмінними назавжди залишаться ваше велике серце та багаті знання. Я хочу подякувати кожному з вас, шановні освітяни, за те, що ви найкращі не тільки у місті, а й на Дніпропетровщині, за те, що ми всі разом будуємо успішне Кам’янське. Хочу побажати вам хороших учнів та взаєморозуміння з батьками, бо тільки всі разом ми зробимо нашу освіту кращою», – сказала заступник міського голови Тетяна Завгородня.

За багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм та творчий підхід кращі педагоги Кам’янського були відзначені міськими та обласними нагородами.

Навчальні заклади міста, які показали себе кращими в освітянській діяльності також отримали заслужені нагороди (НВО ліцей НІТ, академічний ліцей №15, НВК №3, ДНЗ№7, СДНЗ№13, СЮТ).

Директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко від імені освітян висловила подяку міській владі за підтримку та вручила відзнаки депутатам, які найбільше опікуються питаннями освіти Кам’янського.

Під час зустрічі освітяни радо привітали у своєму колі 9 молодих педагогів, яким директор департаменту вручила трудові книжки та подарунки. Після урочистої частини учасники заходу мали змогу взяти участь у роботі шести методичних студій та десяти освітніх лайфхаків.

За більше ніж три години плідної роботи освітяни отримали багато корисної інформації, що стане в пригоді під час планування та організації освітнього процесу в наступному навчальному році.

 

                

Матеріали конференції можна переглянути:

Виступ директора департаменту з гуманітарних питань

Думка освітян

Відеозвіт до серпневої конференції 2019

Переглядів: 346 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar