Головна » 2019 » Октябрь » 18 » СЕМІНАРИ-ПРАКТИКУМИ ДЛЯ КУХАРІВ ЗЗСО
16:58
СЕМІНАРИ-ПРАКТИКУМИ ДЛЯ КУХАРІВ ЗЗСО

Мудрі кажуть: «Ми є тим, що ми їмо». Для дітей ця сентенція актуальна ще більше, адже від того, що вони споживають у їжу, залежить те, якими вони зростають. Тому для освітян одним із найважливіших питань є правильно організовано  харчування учнів у освітньому закладі,. Робота ця надзвичайно важка й відповідальна.  Тому з метою постійного вдосконалення професійних знань, організації якісного та раціонального харчування дітей з урахуванням вимог чинного законодавства, організовано роботу постійно діючої  школи кулінарної майстерності на семінарах-практикумах для кухарів закладів загальної середньої освіти нашого міста. Саме такі семінари відбулися протягом тижня  на базі ЗЗСО  № 9, 44 з залученням фахівців Кам’янського міськрайонного управління Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області міста. На цих семінарах практично відпрацьована технологія приготування страв за популярними рецептурами нового збірника  рецептур для харчування учнів  (автор Є. Клопотенко),   оцінено органолептичні показники якості, надані практичні рекомендації по покращенню  та урізноманітненню страв у шкільному меню. Фахівці Кам’янського міськрайонного управління Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області міста надали роз’яснення щодо практичного впровадження  Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у організації роботи шкільних їдалень.

              

Переглядів: 22 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar