Головна » 2019 » Березень » 25 » СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА
23:01
СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

Сучасний світ — це світ творчих, креативних особистостей, і вершин у ньому досягають лише ті, хто мислить неординарно, творчо, хто намагається нестандартно розв’язувати  будь-які проблеми.

Саме  тому на базі  СЗШ №18 було  проведено   виїздний семінар –практикум вчителів  музичного мистецтва за темою:  «Комплексний  підхід   до  формування компетентності  вчителя музичного мистецтва  в умовах реформування  системи освіти»

З упровадженням компетентнісного підходу до змісту та організації художньо-естетичного процесу в закладах загальної середньої освіти  підвищується увага до питань творчого розвитку дітей, де головним завданням є розвиток їхніх творчих здібностей засобами мистецтва, зокрема музичного. І  тільки  творчий вчитель може виховати творчу особистість –учня.

Для педагогів музичного мистецтва було  проведено квест, де  вчителі у ролі побували  на  таких станціях «Український алфавіт», «Композиторська станція,  «Педагогічний пінг-понг», «Музична станція». Вчителі із  задоволення  взіли  участь  у змаганнях, співали українські народні пісні Один із методичних заходів був присвячений  творчості Володимира  Івасюка та його впливу на сучасну українську музику.

Адміністрація закладу висловлює подяку методичному кабінету за надану методичну допомогу у підготовці семінару, подякувати вчителям  музичного мистецтва за активну співпрацю, цікаві креативні думки та ідеї, чудову творчу атмосфери. Сподіваємось, що всі учасники семінару не тільки отримали позитивні емоції, поспілкувалися один з одним, а і обговорили питання компетентності  вчителя в умовах реформування освіти.

Переглядів: 391 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar