Головна » 2019 » Березень » 7 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ НА БАЗІ ЗДО№ 48
08:02
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ НА БАЗІ ЗДО№ 48
5 березня вихователів-методистів міста гостинно зустрів педагогічний колектив садочку "Золотий ключик" на семінарі-практикумі "EDUTAINMENT" технологія навчання сучасних дітей". Метою семінару-практикуму було донести та нагадати ідеї класиків вітчизняних педагогів про те, що дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності – це перша заповідь виховання. А сучасні педагогічні технології є найкращими помічниками у реалізації завдань навчання, виховання і розвитку сучасних малюків.
В ході зустрічі педагогами закладу презентовано методичні рекомендації впровадження технології "едьтейнмент" в закладі дошкільної освіти.
В садочку "Золотий ключик" впроваджують ігрові технології навчання англійської мови та інтеграцію її в усі види діяльності дошкільнят. Результативність цієї роботи учасники заходу відзначили переглянув спеціально організовану діяльність з дітьми старшого віку та виступи талановитих малят. Також педагоги поділилися досвідом організації віртуальної лабораторії "Експериментаріум", що є захопливим методом для пізнання світу маленькими дослідниками.
Захід відбувався напередодні чудового свята всіх жінок, тому педагогічний колектив дитячого садку підготував для учасників майстер-клас з виготовлення гліцеринових декоративних свічей, які стали неповторним витвором кожного вихователя-методиста та чудовим подарунком на свято.
На завершення семінару-практикуму учасників чекав ще один сюрприз - виступ вихованців закладу та гостей народного фольклорно-етнографічного гурту «Калина» .
Щирі слова подяки від вихователів-методистів за організований захід, змогу отримати як і професійні знання так і емоційне задоволення пролунали наприкінці в честь директора Алексєєвої Алли Анатоліївни та всього педагогічного колективу дитячого садочка №48 "Золотий ключик".
Переглядів: 340 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar