Головна » 2019 » Листопад » 8 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ
09:40
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ

06 листопада 2019 року відповідно до річного плану роботи департаменту з гуманітарних питань міської ради на базі гімназії №27 (директор Маслєніков Р.В.) відбувся семінар-практикум для вчителів французької мови за: «Інноваційні технології у формуванні ключових компетентностей учнів на уроках французької мови».

В теоретичному блоці  методист методичного кабінету ДзГП Згама Т.П. ознайомила учасників семінару з планом роботи та актуальністю обраної теми. Директор гімназії №27 Маслєніков Р.В. презентував діяльність навчального закладу. Заступник директора з НВР Бєлуха О.Ш. доповіла  про систему роботи закладу з формування в учнів іншомовної компетентності.

Різнопланово представлено практичний блок семінару. Учасникам семінару-практикуму було запропоновано взяти участь у роботі майстер-класу «Використання технології перевернутого уроку під час навчання французької мови» (вчитель Биданцева М.Г.), в рамках якого опрацьовано систематизований теоретичний матеріал з даного питання та проведено практичну роботу. Вчителі визначали переваги та проблеми технології перевернутого уроку, були залучені до диспуту щодо доцільності та ефективності застосування даної технології під час вивчення іноземних мов.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів французької мови Черкасова Т.В. надала інформацію щодо особливостей формування тестових завдань для учнів, особливостей проведення ЗНО в поточному році, разом з учителями французької мови опрацювали питання формування  комунікативної компетенції засобами позакласної роботи, розглянули напрямки роботи з позаурочної діяльності: екскурсії,  залучення учнів до участі в міському щорічному фестивалі французької мови «Під небом Парижу».

Учасники семінару відвідали шкільний музей історії селища Романково та корпус дошкільного підрозділу гімназії.

По завершенню семінару (на аналітичному блоці) гості та учасники семінару-практикуму відзначили доцільність обраних форм роботи та практичну спрямованість проведених заходів.

                 

 

Переглядів: 276 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar