Головна » 2020 » Червень » 11 » СЕКРЕТИ УСПІХУ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ КАМ’ЯНСЬКОГО – УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ГРИ, НАВЧАННЯ ТА НАТХНЕННЯ PLAY FEST-2020
11:17
СЕКРЕТИ УСПІХУ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ КАМ’ЯНСЬКОГО – УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ГРИ, НАВЧАННЯ ТА НАТХНЕННЯ PLAY FEST-2020

10 червня 2020 року в Україні відбувся грандіозний 7-годинний у онлайн форматі Всеукраїнський фестиваль гри, навчання та натхнення Play Fest-2020, організатором якого виступив The LEGO Foundation в Україні. Фестиваль за своєю ідеєю та концепцією є унікальним в Україні, оскільки має на меті показати, як поєднати гру і навчання, як зробити навчання цікавим та мотивуючим для дітей, як підготувати дитину сьогодні до успішної реалізації у світі завтра. Фестиваль відкрила керівниця освітніх проєктів «Сприяння освіті» The LEGO Foundation в Україні Оксана Рома та оголосила 10 червня «Днем успіху освітянської спільноти». Вітали освітян і куратори з різних областей України і спікери – успішні люди з різних сфер нашого життя, з різних країн світу, які поділилися власними секретами успіху та надихнули на успіх. Вся спільнота проєкту «Сприяння освіті» вітала учасників з перемогою у номінаціях та переглядала відеофрагменти усіх проєктів.

Працювали над проєктами в дистанційному форматі, шукали складові успіху офлайн та онлайн, досліджували й відкривали історії успіху заклади дошкільної освіти, заклади загальної середньої, позашкільної та вищої освіти з 10-ти областей України та міста Київ.

Команда The LEGO Foundation підвела підсумки й привітала з перемогою учасників Дніпропетровської області – справжніх, вмотивованих, відкритих до нових ідей дослідників Успіху, серед яких шість закладів міста Кам’янське: у номінації «Дослідники успіху» ДНЗ №38 «Пізнайко» (директор Світлична А.М.), у номінації «Діємо сьогодні для успіху завтра» ДНЗ №45 «Краплинка» (директор Гончар В.П.) та ДНЗ-ЦРД № 24 «Казка» (директор Сахно С.С.), у номінації «Наші кроки до успішного майбутнього» ДНЗ №22 «Казкова країна» (директор Лобко Н.І.), у номінації «Мріємо, діємо, досягаємо» НВК №25 «Волошка» (директор Кульчиковська Т.О.) та у номінаціях «Від мрії до успіху» і «Найзмістовніша концепція» СДНЗ №12 «Сонечко» (директор Кравченко Н.Г.). Тренерка The LEGO Foundation в Україні Олена Шуляк і куратор проєкту «Сприяння освіті» в м.Кам’янське Попова Ю.П., заступник начальника відділу освіти, привітали переможців та побажали успіхів і нових звершень.

   

Переглядів: 242 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar