Головна » 2017 » Ноябрь » 1 » ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРІВ-ПРАКТИКУМІВ ДЛЯ КУХАРІВ, МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ТА КОМІРНИКІВ ДОШКІЛЬНИХ УСТАНОВ
14:56
ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРІВ-ПРАКТИКУМІВ ДЛЯ КУХАРІВ, МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ТА КОМІРНИКІВ ДОШКІЛЬНИХ УСТАНОВ

Харчування є найважливішим фактором, який забезпечує підтримку здоров я,  працездатності, творчого потенціалу людини. Збалансованість раціону, тобто співвідношення  по білкам, жирам, вуглеводам, вітамінам, мікро- та макроелементам є основними умовами для підвищення опору дитячого організму до захворювань, для нормального росту та психоемоційного  розвитку дітей.

З метою підвищення професійного рівня кухарів, вивчення найкращого досвіду  з питань  організації якісного, безпечного харчування дітей у дошкільних закладах нашого міста 19,24,26 жовтня на базі ДНЗ №№15,27,46 пройшли семінари-практикуми для кухарів, медичних сестер, комірників дошкільних установ. В семінарі приймали участь: лікар загальної гігієни  Кам’янського Лабораторного центру Зуб М.Ю., лікар з гігієни дітей  та підлітків відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  міськрайонного управління Держпродспоживслужби  Шаповаленко О.О.

При оцінці практичних завдань найвищі бали отримали сезонні страви  української національної кухні  – гарбузяник, каші , запіканки з гарбуза , які,  до речі, прийшлись до смаку нашим вихованцям.

 

            

Переглядів: 37 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar