Головна » 2019 » Квітень » 16 » ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ «ЄДИНА УКРАЇНА: ІСТОРІЯ СОБОРНИЦЬКОГО ПОСТУПУ»
09:54
ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ «ЄДИНА УКРАЇНА: ІСТОРІЯ СОБОРНИЦЬКОГО ПОСТУПУ»

Історію треба знати і вивчати, щоб творити сучасне й майбутнє, враховуючи досвід і не повторюючи помилок попередників. Історія України має визначальне значення для формування національної свідомості українського народу.

13 квітня на базі історичного факультету Київського Національного університету ім. Т.Шевченка пройшла Всеукраїнська олімпіада «Єдина Україна: історія соборницького поступу». Ініціаторами цього заходу для талановитої молоді, яка захоплюється історією, став історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кафедра давньої та нової історії України, кафедра новітньої історії України та кафедра етнології та краєзнавства (освітні програми «Історія України та культурна антропологія» та «Середня освіта (Історія)») спільно з Національною спілкою краєзнавців України за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Олімпіада складалася із заочного (есе) та очного (обов’язкова участь) етапів. У очному етапі олімпіади брали участь 124 старшокласники, які представили 17 областей України та місто Київ. До фіналу дійшли  82 учасника,серед яких була і учениця 11 класу КЗ «Ліцей №13» Чабан Юлія (вчитель Величко Тетяна Іванівна).

У напруженій боротьбі Юля стала переможницею обох етапів – у конкурсі есе з теми «Кам’янське –Дніпродзержинськ - Кам’янське: історія міста-історія країни» та очної олімпіади.

Чабан Юлію нагороджено  Дипломом Київського Національного університету імені Т.Шевченка за І місце у Всеукраїнській олімпіаді «Єдина Україна: історія соборницького поступу» та відзначено Подякою Національної Спілки краєзнавців України.

Вітаємо з перемогою, пишаємося нашими учнями, подальших успіхів!

Переглядів: 297 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar