Головна » 2021 » Березень » 31 » ПЕРЕМОГА КОМАНДИ МОЗГО BILDERS КЗ «ТЕХНІЧНИЙ ЛІЦЕЙ ІМ.АНАТОЛІЯ ЛИГУНА» У ВІРТУАЛЬНІЙ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ КРЕАТИВНОСТІ DESTINATION
14:51
ПЕРЕМОГА КОМАНДИ МОЗГО BILDERS КЗ «ТЕХНІЧНИЙ ЛІЦЕЙ ІМ.АНАТОЛІЯ ЛИГУНА» У ВІРТУАЛЬНІЙ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ КРЕАТИВНОСТІ DESTINATION

Destination Imagination – це міжнародна освітня програма з розвитку креативності, що дає змогу учням набувати та практикувати вміння, необхідні для досягнення успіхів у школі, майбутній професії та інших сферах життя.

Щороку більше 150 000 учнів у понад 30 країнах світу працюють над  Викликами DESTINATION IMAGINATION. У 2018 році до програми долучилася й Україна.

Освітній досвід DESTINATION IMAGINATION – це нові можливості для орієнтованого на учня навчання, що повністю базується на творчому процесі.

Вдруге від Дніпропетровської області у Всеукраїнському етапі олімпіади креативності участь взяла команда учнів 9-11 класів технічного ліцею імені Анатолія Лигуна під керівництвом  вчителя фізики та астрономії Наталії Петрівни Мірошник.

З 5.03.2021 по 27.03.2021 року команда технічного ліцею, обравши згідно умови участі один із шести викликів, а саме – інженерний, приступила до його виконання. Учні технічного ліцею отримали завдання у конкретний термін   створити окремий тривимірний фізичний макет будівлі,   дослідити та застосувати інженерні навички та інструменти для того, щоб спроєктувати та збудувати своє розв’язання з дотриманням певних умов. Крім того, необхідно було створити відео історію об’єкта та інтегрувати в історію макет будівлі й два Елементи на Вибір Команди, які  демонструють інтереси, навички і таланти членів команди. Розв’язання Командного Виклику потрібно було представити у вигляді відеопрезентації.

Команда спроєктувала та побудувала макет будівлі, в якому поєднані  Спортивний комплекс,  Арт-хол та наукова обсерваторія.  Історія проєкту заснована на реальних потребах модернізації закладу освіти, учнями якого є члени команди. Ліцеїстами  запропоновано поєднання об'єктів різного призначення на мінімальній площі. За задумом учасників команди реалізація даного проєкту дасть можливість проведення спортивних заходів в урочний та позаурочний час, наукових  спостережень та досліджень, а також можливість проведення  виставок, концертів, яскравих театральних постанов та свят у закладі освіти.

Протягом 3-х тижнів, змагаючись в олімпіаді з 23 командами з усієї України,  команда ліцеїстів  підготувала Візитку команди, відео-звіт про виконання Миттєвого Виклику, взяла  участь у конкурсі Команд-Близнюків, майстер-класах, передбачених програмою олімпіади, й гідно представила фінальну відео-презентацію Командного Виклику (власний інженерний проєкт).

За результатами олімпіади команда технічного ліцею, вихованці Малої академії наук, отримали  І місце у своїй віковій категорії  (14-16 років) Інженерного Командного Виклику та здобули  спеціальну нагороду «Ренесанс» за  визначні навички при проєктуванні та збиранні  макету спортивного комплексу та за нестандартні підходи при проєктуванні споруди і оптимально підібрані матеріали для макету.

Вітаємо команду учнів технічного ліцею з перемогою:

1. Антоновський Даніїл, 10 клас

2. Кузора Катернина, 11 клас

3. Паршуков Олексій,  9 клас

4. Писаревський Захар, 10 клас

5. Величко Богдан, 11 клас

6. Нікіша Андрій, 11 клас

7. Сівак Михайло, 9 клас

Переможці олімпіади креативності отримають право взяти участь у Всесвітньому фіналі олімпіади DESTINATION, який щорічно відбувається у США. Бажаємо подальших успіхів талановитим винахідникам та раціоналізаторам міста Камянського!

Переглядів: 203 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar