Головна » 2019 » Жовтень » 4 » ПЕДАГОГІЧНИЙ СТЕНДАП ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ
14:24
ПЕДАГОГІЧНИЙ СТЕНДАП ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

Нещодавно на базі СЗШ №34 відбулася методична нарада вчителів трудового навчання, основний меседж якої: «Розфарбувати урок яскравими кольорами», зацікавити навчанням та відповісти на запитання – Як я проводжу реформу освіти.

Відкриваючи нараду, методист Заіка Н.І. мотивувала вчителів трудового навчання на видозміну їх соціальної і фахової  місії в контексті Нової української школи. В своїй доповіді вона зазначила, що функція вчителя НУШ полягає у його вмінні організовувати компетентнісне навчання, забезпечувати інтегрованість змісту освіти на основні ключові компетентності.

Під час дискусії щодо шляхів переходу освітнього процесу до особистісно-орієнтованої моделі, вчителі трудового навчання прийшли до висновку – щоб захопити учнів на уроці так, аби вони захотіли вчитися, необхідно застосовувати креативно-компетентнісний підхід до викладання трудового навчання, використовувати прийом « мейкерство», методи фантазування та комбінаторики. Цікавою та корисною для присутніх стала доповідь-презентація керівника ММО вчителів обслуговуючої праці Пономаренко Н.В.: «Реалізація педагогічних ідей В.О.Сухомлинського в практиці трудового навчання».

Переглядів: 386 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar