Головна » 2019 » Квітень » 19 » ОРГАНІЗАЦІЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ПРИ ВИВЧЕННІ МАТЕМАТИКИ
10:46
ОРГАНІЗАЦІЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ПРИ ВИВЧЕННІ МАТЕМАТИКИ

Згідно з планом роботи ММО вчителів математики 18 квітня  2019 р. у СЗШ №28 (директор Сафонова І.В.) відбувся  семінар- практикум   для учителів математики закладів загальної середньої освіти з теми: «Активізація науково-пізнавальної діяльності роботи учнів на уроках математики як один із шляхів підвищення якості освіти».  Методист  МК ДзГП  Луніченко Н.В., відкриваючи методичний захід, побажала колегам робочого настрою, плідної праці, набуття нових методичних знань, вмінь крокувати новими шляхами разом з учнями та попереду них.

Під час співпраці за методикою коворкінгу учасники семінарського заняття  познайомилися з напрямками діяльності та досягненнями навчального закладу, з його історією , педагогічним колективом однодумців. Мартинець В.О.,  заступник директора з освітньої діяльності, вчитель математики,  презентувала свій особистий досвід та своїх колег  в світлі Концепції Нової української школи.  Вчитель початкових класів Головньова  Д.В.  провела   флешбек з  особливостей наступності початкової та основної  школи з використанням інтерактивної дошки.  Учасники семінару з великим задоволенням  взяли участь у математичному квесті для дорослих  «Великі перегони ».

В діловій атмосфері пройшла практична діяльність учасників семінару - практикуму зі створення леп буку як інноваційного засобу навчання учнів математики  в умовах НУШ під керівництвом вчителя  математики Манько І.С. Гості школи – учасники семінару отримали нові рекомендації в ході  майстер-класу  з підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання, який провела  вчитель математики  Назарова Л.М.

Учасники семінару з цікавістю відвідали шкільний  етнографічний  музей «Обереги» , керівник якого Бублейник Н.М. провела незвичайний  урок-екскурс з інтеграції музейної педагогіки  в математику.  В невимушеній, теплій атмосфері практичний психолог закладу Мартинець М.О. запропонувала   арт- практикум «Кольорові емоції». Семінар проведено організовано, з конкретними практичними рекомендаціями . При підведенні підсумків спільної роботи хазяїв школи та гостей від вчителів математики звучали слова подяки за організацію методичної роботи в новітньому форматі, за отримані поради, які будуть обов’язково використані в подальшій роботі з учнями на уроках математики та в позаурочний час. 

Переглядів: 300 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar