Головна » 2021 » Березень » 26 » ОНЛАЙН-НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
10:28
ОНЛАЙН-НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

25 березня 2021 року в департаменті з гуманітарних питань міської ради відбулася чергова нарада директорів закладів загальної середньої освіти. Цього разу в онлайн-форматі  обговорили питання щодо результатів перевірки фінансово-господарської діяльності підпорядкованих закладів (Н.Чуднівець), проаналізували якість поданих на затвердження до департаменту  Стратегій розвитку закладів освіти та надано практичні рекомендації щодо вдосконалення документу (О.Живага), обговорено питання щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році та поетапний графік  підготовки до роботи на пунктах тестування (О.Саламацька). Крім того,  на нараді було висвітлено питання щодо впровадження системи НАССР в закладах освіти (Г.Сіліна), окреслено ситуацію з рівнем захворюваності учасників освітнього процесу в місті (В.Лисиця) та запровадження дистанційної форми навчання для учнів 5-11 класів через погіршення епідемічної ситуації в регіоні. 

Директор департаменту Тетяна Онищенко акцентувала увагу керівників шкіл на питаннях якісної організації різних форм індивідуального навчання, зокрема домашнього, на проблемі добору учнів до 1-х та 10-х класів на 2021-2022 н.р., проходженні медичних оглядів та вакцинації працівників шкіл, організації роботи закладів з питання  безпеки   дітей в Інтернеті, заходах з підготовки до літнього оздоровлення, дотримання прозорості діяльності, особливо щодо фінансової звітності перед батьківською громадськістю, нагадала про безумовне використання державної мови в професійній діяльності.

Тож незважаючи на  посилення карантину, перед освітянами стоїть багато важливих питань, на вирішення яких керівники шкіл спрямують  зусилля найближчим часом.

Матеріали з цього питання можна переглянути за посиланням https://drive.google.com/file/d/1JN3jvm3RBhpVir7ADUBAxnjCa8C1a-fA/view?usp=sharing

 

 

 

Переглядів: 168 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar